Godzone tour ruší svoje podujatia v režime OTP vo všetkých mestách okrem Bratislavy

tour 2021 Foto: Godzone

Organizátori tohtoročného Godzone tour Boh nie je mŕtvy avizujú nové zmeny v organizácii podujatia, ktoré sa uskutoční už budúci týždeň od 15. – 20. novembra na Slovensku i v Českej republike. Môže za to rýchlo sa meniaca pandemická situácia na Slovensku.

„Mrzí nás situácia, ktorá nastala, a zmeny, ktoré prináša. Robili sme všetko pre to, aby bolo možné vstup na Godzone tour umožniť všetkým, ktorý o to majú záujem, pandemická situácia v našej krajine sa však neustále zhoršuje. Rešpektujeme nariadenia aj odporúčania odborníkov a sme vďační, že Godzone tour je možné realizovať aspoň v obmedzenej forme, minulý rok nám neumožnil ani to,“ hovorí riaditeľ projektu Godzone Július Slovák.

Čierne okresy zrušené, OTP len v Bratislave

Organizátori Godzone tour avizovali, že podujatia nachádzajúce sa podľa COVID automatu v okresoch čiernej farby budú zrušené. Novou zásadnou informáciou je, že vstupy pre OTP sa rušia vo všetkých mestách okrem Bratislavy.

Foto: Godzone

Prinášame zoznam zmien pre jednotlivé mestá:

Prešov

Podstatnou informáciou pre prešovských účastníkov je zmena miesta. Godzone tour v Prešove sa uskutoční v ICE Aréne Prešov. Ďalšou dôležitou zmenou je, že podujatie bude organizované len pre očkovaných (a deti do 12 rokov) v čase o 19:30. Vstup o 16:30 pre OTP sa z dôvodu nepriaznivej pandemickej situácie ruší.

Poprad

Keďže okres sa v čase konania podujatia nachádza v čiernej farbe, vystúpenie je v tomto meste zrušené.

Žilina

Podujatie bude organizované len pre očkovaných (a deti do 12 rokov) v čase o 19:30. Vstup o 16:30 pre OTP sa z dôvodu nepriaznivej pandemickej situácie ruší.

Zvolen

Keďže okres sa v čase konania podujatia nachádza v čiernej farbe, vystúpenie je v tomto meste zrušené.

Bratislava

Vďaka lepšej pandemickej situácii v Bratislave oproti zvyšku Slovenska sa Godzone tour v hlavnom meste uskutoční v oboch plánovaných časoch: o 16:30 OTP (s podmienkou 25 percent kapacity haly, teda maximálne 3 000 účastníkov), o 19:30 pre očkovaných a deti do 12 rokov (s neobmedzenou kapacitou).

Ostrava

Godzone tour v Ostrave zostáva bezo zmien. Vstup o 19:30 je otvorený pre OTP bez kapacitných obmedzení.

Tých, ktorí sa za daných podmienok na Godzone tour 2021 nebudú môcť zúčastniť, organizátori srdečne pozývajú sledovať Godzone tour – Boh nie je mŕtvy online na TV NOE a na youtubovom kanáli projektu Godzone v sobotu 20. novembra o 19:30.


Ďalšie články