100 rokov Východného dištriktu ECAV na Slovensku

nový evanjelický kostol v Košiciach biskup Východného dištriktu ECAV Slavomír Sabol zasadenie symbolického stromu pred kostolom Nový evanjelický kostol v Košiciach. Foto: Milan Kapusta/TASR

Východný dištrikt Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania na Slovensku srdečne pozýva na prvú panelovú diskusiu s témou: 100 rokov Východného dištriktu ECAV na Slovensku. Podujatie sa koná pri príležitosti otvorenia jubilejného roku stého výročia samostatnosti.

Diskusia sa bude konať v nedeľu 23. januára 2022 (nedeľa) v Dvorane Biskupského úradu Východného dištriktu v Prešove o 17.00 hod. Na diskusii je možné zúčastniť sa osobne v režime OP v počte do 100 osôb v sále.

Do diskusie prijali pozvanie: biskup Východného dištriktu Peter Mihoč, historik a dozorca Šarišsko-zemplínskeho seniorátu Marián Damankoš a vysokoškolský učiteľ Juraj Majo. Moderovať ju bude Matej Oráč, koordinátor pre vzdelávacie aktivity Edukačno-misijného centra ECAV.

Hudobným hosťom bude IL DUETTO. 

Ak nemôžete prísť alebo preferujete dištančné sledovanie, diskusiu bude možné sledovať aj online na kanáli YouTube VD ECAV.

Plagát diskusie. Foto: ECAV


Ďalšie články