Keď je rodina v kríze, najcitlivejšie to vnímajú deti

family-1866868_1920 Ilustračný obrázok. Foto: Pixabay.com

Edukačno-misijné centrum Evanjelickej cirkvi a. v. pozýva všetkých záujemcov, nielen z prostredia evanjelickej cirkvi, na vzdelávanie s názvom: Rodina v kríze – reakcie detí na rodičovský konflikt. Seminár sa uskutoční 11. februára 2022.

V rodine všetko so všetkým súvisí a keď sa naruší jedna, hoci aj malá stavebná jednotka, môže sa všetko zrútiť ako domček z karát. Téma krízy rodiny je večnou a pre spoločnosť veľmi dôležitou témou.

Moment, keď sa rodina ocitne v ťažkej životnej situácii, môže nastať kedykoľvek. Špeciálne v prípade rodičovského konfliktu a následnej reakcie detí je tento problém ešte citlivejší a emotívne napätejší.

Edukačno-misijné centrum ECAV pozýva všetkých záujemcov na seminár s názvom Rodina v kríze – reakcie detí na rodičovský konflikt, ktorý sa uskutoční 11. februára 2022 od 18:00 do 19:30 hod. cez platformu ZOOM.

Prednášať bude lektor Mgr. et Mgr. Martin Balko, evanjelický teológ a klinický psychológ na Psychiatrickej klinike v Bratislave – Ružinove. Pôsobí ako súdny znalec v odbore poradenská psychológia, klinická psychológia detí a dospelých. V rokoch 2003 – 2015 pôsobil ako univerzitný kaplán v Univerzitnom pastoračnom centre Mosty v Bratislave v Mlynskej doline.

Vstup je voľný.
Prihlasovať sa možete na e-mailovej adrese: [email protected] do 10. februára 2022.
Po prihlásení vám organizátori pošlú prihlasovacie údaje do zoomu.


Ďalšie články