Príďte sa v sobotu ráno pomodliť ruženec za pokoj vo svete

Img-20220507-13 Foto: archív autora

V sobotu 4. júna ráno sa na Františkánskom námestí v Bratislave stretnú už po tretíkrát muži pri spoločnej kajúcnej modlitbe ruženca obetovaného za Slovensko a pokoj vo svete. 

Bratislava sa týmto podujatím pripojila k mnohým miestam vo svete, kde sa katolícki muži spájajú pri kajúcnej pobožnosti. Modlitbu organizuje Spoločenstvo Ladislava Hanusa v spolupráci so Spoločenstvom Dobrého pastiera a Rádiom Mária. 

Úlohou mužov v Božom pláne je chrániť všetkých, ktorých nám Boh dal tu na zemi, a priviesť ich do večného života. Tak ako bol svätý Jozef pozemským ochrancom Svätej rodiny, tak aj my muži máme za úlohu budovať a brániť svätosť našich rodín a blízkych. Chceme tak robiť spoločne. V tejto jednote posilňujeme našu mužskú identitu a mužské cnosti. Kajáme sa za hriechy naše, našich rodín, našej krajiny a jej lídrov i lídrov sveta, ktorí majú zodpovednosť za pokoj a prosperitu. Modlíme za naše rodiny, za Slovensko a za pokoj na celom svete.

Pozývame mužov každého veku k spoločnej modlitbe túto sobotu o 8:30 pri Mariánskom stĺpe na Františkánskom námestí v Bratislave. Ďalšie informácie možno nájsť aj na Facebooku


Ďalšie články