Futbal: Kmotrík ml. skončil ako generálny riaditeľ Slovana: Nemám silu bojovať

Ivan Kmotrík ml. skončil vo funkcii generálneho riaditeľa futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava. Ako uviedol na klubovom webe, po náhlom prepustení celého tímu jeho najbližších spolupracovníkov si ďalej nevie predstaviť svoje pokračovanie vo funkcii.

Na snímke generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší. Foto: TASR/Pavel Neubauer Na snímke generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší. Foto: TASR/Pavel Neubauer

V klube slovenského šampióna nastalo zemetrasenie po prehre v 2. zápase skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy, v ktorom Slovan prehral v Jerevane s tamojším Pjunikom 0:2. Majiteľ, prezident a predseda predstavenstva klubu Ivan Kmotrík starší potvrdil, že v Slovane po tejto prehre skončili športový riaditeľ Richard Trutz a rovnako aj všetci skauti.

V nadväznosti na aktuálnu situáciu v klube a udalosti, ktoré boli medializované a odohrali sa v priebehu posledných dní, vydal doterajší generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší nasledovné vyhlásenie, ktoré zverejnil na oficiálnom klubovom webe:

„V prvom rade sa chcem poďakovať otcovi za príležitosť viesť sedem rokov najúspešnejší slovenský klub. Počas tohto obdobia sme ako klub nespochybniteľne vyrástli a najmä od prechodu na nové Tehelné pole sme dosiahli množstvo úspechov. Ďakujem fanúšikom za podporu. Nie vo všetkom ste možno so mnou súhlasili, no spájalo nás belasé srdce a vždy som sa snažil robiť pre vás najlepšie, ako som vedel. Cením si každého z vás a zvlášť ďakujem tým, ktorí ste mne a klubu dodávali silu aj v náročných chvíľach. Ďakujem taktiež partnerom, ktorí podporovali moju snahu a boli počas tohto obdobia súčasťou našich úspechov.

(tasr)


Ďalšie články