Montreal zvíťazil v Columbuse 3:1, Slafkovský si pripísal asistenciu

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský si pripísal asistenciu pri víťazstve Montrealu nad Columbusom 3:1 vo štvrtkovom zápase NHL. Do štatistík sa zapísal v 43. min, keď bol pri góle Arbera Xhekaja na 1:1. V stretnutí nastúpil vo štvrtej formácii a na ľade strávil 10:20 min.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (20) z Montrealu Canadiens a Jack Roslovic z Columbusu Blue Jackets. Foto: TASR/AP Slovenský hokejista Juraj Slafkovský (20) z Montrealu Canadiens a Jack Roslovic z Columbusu Blue Jackets. Foto: TASR/AP

V programe 15 zápasov sa predstavilo celkovo šesť Slovákov. Z víťazstva sa tešil obranca Martin Fehérváry, ktorého Washington zdolal doma Philadelphiu 3:2 po predĺžení. V 62. min rozhodol Alexander Ovečkin. Pavol Regenda nastúpil za Anaheim pri výhre „káčerov“ nad New Yorkom Rangers 3:2, v bránke hostí sa predstavil Jaroslav Halák. Tomáš Tatar nezabránil ukončeniu rekordnej 13-zápasovej série víťazstiev New Jersey Devils, o ktoré sa postaralo Toronto. Na ľade súpera uspelo 2:1. Calgary v zostave aj s Adamom Ružičkom podľahlo Pittsburghu na ľade protivníka 1:2 po nájazdoch.

(tasr)


Ďalšie články