Dve zmeny v Štandarde

IMG_6636-1536x1151 Kancelárske priestory Štandardu v bratislavskom Tower 115. Foto: redakcia

Milí čitatelia a predplatitelia, dovoľte, aby som vás informoval o jednej pozitívnej správe a jednej zmene.

Rušíme zvýšené predplatné, Štandard bude od dnes stáť 7,99 eura mesačne a 89 eur ročne. Nemeníme ale našu ponuku a za túto cenu budeme prinášať nadštandardné a medzinárodne kvalitné texty, najmä autorské analýzy týkajúce sa geopolitiky, makroekonomiky či kryptomien so zameraním na bitcoin a ethereum a, samozrejme, preklady zo svetových médií, najmä z New York Times, Wall Street Journal či Claremont Review of Books.

Druhou zmenou je, že sa vraciame k väčšiemu uzamknutiu nášho obsahu. Tridsať až štyridsať percent článkov bude zamknutých a na ich čítanie bude potrebné byť predplatiteľom. Všetky ostatné texty budú naďalej otvorené.

Ak už ste predplatiteľom, nič sa pre vás nemení. Platí aj náš záväzok všetkým verným predplatiteľom. Ak ste si kúpili Štandard do septembra tohto roku za 4,90 eura, predplatné sa pre vás 12 mesiacov nemení. Roční predplatitelia si budú môcť tiež ešte raz kúpiť celoročné predplatné za starú sumu 48 eur. Vernosť si ceníme.

Na stránke je niekoľko ďalších menších zmien, veríme, že všetky prispejú k lepšej kvalite Štandardu.

Vianočné sviatky sa blížia, o chvíľu príde čas spomaliť. Na tejto stránke sa môžete spoľahnúť na texty, ktoré inde nenájdete. Snažíme sa o to v čase krízy, ale aj v čase pokoja. Bez vás a vašej podpory by nič z toho nebolo možné. V ťažkých časoch, do ktorých sme ako krajina a spoločnosť vkročili, sa budeme potrebovať ešte viac. Ďakujem vám za to.


Ďalšie články