Štandard pozýva na stretnutie s exprezidentom Václavom Klausom

11Václav Klaus (1) Václav Klaus. Foto: Adam Kuric

Štandard v spolupráci s Inštitútom Ladislava Hanusa pozýva na verejnú diskusiu s prezidentom Václavom Klausom. Podujatie sa bude konať o týždeň v stredu 29. marca o 19. hodine v bratislavskom divadle Teatro Colorato v centre mesta.

Hlavným hosťom večera bude český exprezident Václav Klaus, diskusiu s ním bude moderovať Jaroslav Daniška, šéfredaktor Štandardu. Scenár podujatia sľubuje veľký priestor pre otázky z publika.

Podujatie je otvorené pre verejnosť, ak ale máte záujem prísť, je potrebné kúpiť si lístok. Dobrá správa je, že predplatitelia Štandardu majú zľavu. Keďže počet miest v hľadisku je obmedzený, odporúčame kúpiť si lístky v predpredaji. Teatro Colorato je ešte stále nový a veľmi pekný priestor v centre mesta, nachádza sa na Františkánskom námestí 2, hneď vedľa Hlavného námestia.

Václav Klaus má čo povedať ku ekonomickej aj politickej kríze dneška. Ako názov podujatia napovedá, budeme sa s ním otvorene rozprávať o dôležitých témach súčasnosti, o politickej kríze aj inflácii, dotkneme sa aj uplynulých troch dekád ponovembrového vývoja. Väčší priestor, než býva bežne zvykom, dostanú otázky účastníkov v publiku. Po diskusii bude možnosť pokračovať v neformálnych rozhovoroch pri čaši vína, píše sa o udalosti na sociálnej sieti.

Srdečne vás pozývame a tešíme sa na osobné stretnutie!


Ďalšie články