Posledná výzva: Príďte na diskusiu s Václavom Klausom

The Brexit Party European Election Rally at Olympia London, London Foto: Profimedia.sk

Bývalý český prezident Václav Klaus bude hosťom diskusie, ktorú organizuje Štandard v spolupráci s Inštitútom Ladislava Hanusa. Diskusia sa bude konať v stredu 29. marca o 19.00 večer v centre Bratislavy.

Václav Klaus má hranu. Vždy ju mal a nebál sa ju ukázať. Od absolútnej väčšiny súčasných politikov sa líši tým, že sa nebojí ísť proti prúdu a kritizovať niečo, čomu sa ostatní len prispôsobujú.

Politická korektnosť mu je cudzia, ukázal to počas covidu aj počas diskusie o hoaxoch a dezinformáciách. Tam, kde hlavný prúd videl hrozbu alternatívnych médií, on poukazoval na vývoj veľkých médií, najmä Českej televízie.

Počas posledných dní sa pustil do českého prezidenta Petra Pavla aj Fialovej vlády. Zelenú ideológiu si všimol skôr ako ostatní, pričom najväčší význam, ako napísal pred plánovaným príchodom na Slovensko, venuje aktuálne téme vysokej inflácie a rastúcim cenám.

Chceme vás preto pozvať, v divadle Teatro Colorato je ešte niekoľko voľných miest, ak ste predplatiteľom Štandardu, využite zľavu, kým sú voľné lístky. Ak nie ste, predplaťte si nás a zľavu môžete získať aj tak. Zľavu môžete získať aj pre svojich blízkych. Alebo jednoducho príďte.

Budeme mať možnosť stretnúť sa a najmä budete mať možnosť položiť otázku Václavovi Klausovi.

Všetko potrebné nájdete na tejto stránke.

Tešíme sa na stretnutie!

Milí priatelia, dovoľte, aby sme vás informovali, že lístky na podujatie sú vypredané, tešíme sa vášmu záujmu, ale na mieste už nebude možné kúpiť si lístok. Ďakujeme za pochopenie.


Ďalšie články