Muž naháňal pri Trenčíne mladú ženu. Celú drámu sledovala naživo jej mama!

auto uchyl ed Sabine sa podarilo odfotiť auto muža, ktorý ju prenasledoval. Foto: Sabmischel/Instagram

SKALKA NAD VÁHOM – Hrôzostrašný zážitok prežila Sabina, ktorá sa sama prechádzala po kamienkovej pláži v Skalke nad Váhom. Spoza stromu ju niekoľko minút sledoval starší muž, ktorý sa za ňou napokon rozbehol.

V týchto miestach sa odohral incident. Foto: Trenčiansky Štandard

Žena informovala o prípade na sociálnej sieti. Podľa jej slov muž čakal, kým sa dostane na koniec ostrovčeka a vtedy začal za ňou bežať. Sabina sa rozbehla do vody. Po celý čas komunikovala cez FaceTime so svojou mamou, ktorá všetko videla. Nachádzala sa v tom čase v kaviarni, kde drámu sledovali aj ďalší ľudia. Okamžite zavolali políciu.

https://trencin.standard.sk/7355/v-belusi-budu-vyrabat-bojove-vozidla-pracu-dostanu-desiatky-ludi/

„Na chvíľu som ho aj zachytila na FaceTime, ako po mne uteká, ako vyzerá. Takže aj títo ľudia ho videli a sú svedkami. Všetci sledovali, ako som utekala cez vodu, ako som kričala ‚pomoc‘,“ napísala.

Keď Sabina vyšla z vody, muž stál približne 20 metrov od nej. Po celý čas bol ticho. „Hneď, ako som sa naňho pozrela, sa po mne rozbehol. Začala som rýchlo utekať preč,“ opísala desivé chvíle.

Vtom zbadala staršieho pána so psom. „Povedala som mu, čo sa deje a poprosila som ho, nech je so mnou. V tú chvíľu boli už policajti na ceste. Uvideli sme toho chlapa, ako nasadá do svojho auta. Predtým parkoval vedľa môjho auta. Sadol do auta, preparkoval auto vedľa cesty, kadiaľ by som ja autom vyšla,“ vyjadrila sa.

https://trencin.standard.sk/7323/pozor-siri-sa-nova-sutaz-vyzera-lakavo-no-je-to-podvod/

Policajti Sabine povedali, nech auto odfotí. „Prišiel priateľ, rozbehol sa po tom aute a ten chlap v momente extrémne rýchlo ušiel. Minútu na to prišla polícia, naháňali ho, no nenašli.“

Mladá žena i jej matka sú z prípadu stále v šoku. „Moja mamina doteraz stále plače. Videla toho chlapa aj to, ako som utekala cez vodu aj toho chlapa videla, ako uteká za mnou. V tú chvíľu sa nemala ku mne ako dostať,“ uviedla Sabina.

Podozrivý muž mal podľa jej opisu viac ako 40 rokov, tmavé krátke vlasy a veľké brucho. Oblečené mal obtiahnuté čierne tričko a trojštvrťové nohavice.

https://trencin.standard.sk/7226/trencianski-policajti-nasli-ukradnuty-bicykel-za-tri-hodiny/

Prípad vyšetruje trenčianska polícia. „Polícia sa uvedeným prípadom zaoberá. Dňa 18.04.2023 bolo políciou v Trenčíne k uvedenému skutku prijaté oznámenie. Vec je momentálne v štádiu preverovania. Bližšie informácie na teraz nie je možné poskytnúť. Ďakujem za pochopenie,“ uviedla pre Trenčiansky Štandard hovorkyňa KR PZ v Trenčíne Katarína Kuzmová.


Ďalšie články