Trápenie kresťanského demokrata

Snahy niektorých členov KDH dať moc do rúk progresívcom a zároveň od nich žiadať, aby neboli progresívci veľmi nedávajú logiku.

Do KDH sa vracia František Mikloško František Majerský (zľava), František Mikloško. Miriam Lexmann. Foto: TASR/Dano Veselský

Nielen Hlas, ale aj KDH by mohlo za istých okolností zamiešať kartami. A možno byť aj povestným jazýčkom na váhach pri skladaní novej vlády. Kresťanských demokratov totiž nepotrebuje len Šimečkovo PS, ale zišlo by sa aj Smeru, ktorý je dnes odkázaný na trochu divoko vyzerajúcu zostavu poslancov z kandidátky SNS. V kuloároch sa už takéto hlasy ozvali zo Smeru, aj z Hlasu. Pellegrini napokon KDH označil za mentálne najbližšieho partnera už pred voľbami.

Kádeháci si tak opäť môžu položiť Hevierovu otázku: kade, há?


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.