SaS: Vyzývame Fica a Pellegrinho, aby nespochybňovali ústavné inštitúcie na Slovensku

SaS: Vyzývame Fica a Pellegrinho, aby nespochybňovali ústavné inštitúcie na Slovensku. "Fico útokmi na opozíciu, prezidentku a demokratické inštitúcie dokazuje len svoj strach z toho, že novela Trestného zákona nebude účinná a on neuchráni svojich kamarátov pred basou,“ uviedol Richard Sulík.

„Robert Fico opakovane klamal a konšpiroval o zmanipulovaných voľbách. Teraz teatrálne a pokrytecky útočí na prezidentku Zuzanu Čaputovú a dopredu hovorí o akomsi sprisahaní, ktoré sa malo udiať na Ústavnom súde. Je tam pritom väčšina sudcov, ktorí boli zvolení parlamentom, v čase, keď vládol samotný Smer,“ poznamenal Sulík.

„Peter Pellegrini dúfa, že sa k prezidentským voľbám len premlčí. Namiesto toho, aby sa ako kandidát na prezidenta postavil za naše základné demokratické inštitúcie, pomáha Robertovi Ficovi s jeho klamstvami a obštrukciou pri novele Trestného zákona a odmieta ju už tretí deň zverejniť v Zbierke zákonov,“ doplnil predseda poslaneckého klubu Branislav Gröhling.


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok
Kúpa bytu alebo domu je veľká vec. Nielen preto, že to väčšina z nás urobí len raz či dvakrát za život, ale hlavne pre skutočne vysokú investíciu. A to si predsa musíte dôkladne premyslieť. Obzvlášť,…
Prejsť na článok
Pre deravé potrubia sa na Slovensku stráca zhruba tretina pitnej vody. No nejde ani zďaleka o jediný problém. Kontrolóri si najnovšie posvietili na vodárenské spoločnosti a odhalili niekoľko znepokojivých dát. O stave vodohospodárskej infraštruktúry, ale…
Prejsť na článok