Fico: Čakám, kedy sa frustrácia progresívcov pretaví do vraždy niektorého z popredných vládnych politikov

Fico: Čakám, kedy sa frustrácia progresívcov pretaví do vraždy niektorého z popredných vládnych politikov. Slovenský premiér tak reagoval na verbálny útok na Erika Kaliňáka a na kritiku progresívneho spektra, ktorej terčom sa stali Attila Végh a Rytmus za to, že v prezidentských voľbách podporili Petra Pellegriniho.

Snímka obrazovky 2024-04-07 202641 Robert Fico. Foto: reprofoto Facebook

„Voliči Progresívneho Slovenska si po prehratej prezidentskej sobote dávali lexaurín a objímali sa so svojimi psíkmi a mačičkami, aby prekonali hrôzu demokratického víťazstva kandidáta vládnej koalície Petra Pellegriniho,“ uviedol Fico vo svojom facebookovom viedu.

Frustráciu voličov podľa slov Fica prehlbujú médiá ako Denník N, Sme a Aktuality, ktoré nabádajú progresívneho voliča, aby bol „hulvátsky a agresívny“.

„Voličov vládnej koalície označujú za poblúdených, za lúzu, ktorej treba zakázať voliť. Vraj sa hanbia za susedov, ktorých označujú za rurálno-rustikálnych. Jednoducho všetci okrem nich sú po slovensky povedané primitívni debili,“ povedal Fico s tým, že toto celé môže vyústiť do vraždy vládneho politika.