Európska futbalová únia sprísni bezpečnostné opatrenia počas európskeho šampionátu

Európska futbalová únia sprísni bezpečnostné opatrenia počas európskeho šampionátu v Nemecku po tom, čo počas sobotného zápasu F-skupiny medzi Tureckom a Portugalskom na ihrisko vbehlo päť ľudí.

„Akékoľvek vniknutie na ihrisko predstavuje porušenie pravidiel a bude mať za následok vykázanie zo zápasu, zákaz účasti na všetkých dueloch turnaja a podanie trestného oznámenia,“ uviedla vo svojom vyhlásení UEFA.

Tréner portugalskej reprezentácie Roberto Martinez po zápase skritizoval vniknutie priaznivcov na trávnik. Incident sa začal, keď približne 10-ročný chlapec v polovici druhého polčasu vnikol na trávnik s mobilným telefónom v ruke, dostal sa k Ronaldovi, aby si s ním urobil selfie.

(tasr)


Priame politické ovplyvňovanie súdnej moci prostredníctvom nevídaných zásahov poľskej vlády, ktorá bude rozhodovať, ktorý sudca je alebo nie je ten správny. Pri vážnych porušeniach základov právneho štátu sa Európska komisia zrazu tvári, že sa nič…
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok