Poverený šéf dopravného podniku: Cestovné musíme zvýšiť, vodičov hľadať v zahraničí

Peter Davidov je Košičan žijúci v Bratislave. Je poverený riadením Dopravného podniku mesta Prešov (DPMP). Tvrdí, že podnik je finančne stabilizovaný, no nemá peniaze na rozvoj. Najväčším problémom je akútny nedostatok vodičov a autobusov.

davidov zblizka.jpg orez Peter Davidov. Foto: Redakcia

V utorok sa v Prešove uskutočnilo verejné vypočutie kandidátov na funkciu riaditeľa Dopravného podniku mesta Prešov (DPMP). Spomedzi troch účastníkov konkurzu vybrali vás, pretože ste získali najvyšší počet bodov. Výber budú musieť odobriť ešte poslanci mestského zastupiteľstva. Ako hodnotíte kvality vašich protikandidátov?

Pána Petra Deča registrujem z Dopravného podniku mesta Košice. Veľmi dobre sa poznám s jeho bratom Jánom, ktorý kandidoval na pozíciu primátora mesta Košice. Myslím si, že po technickej stránke je maximálne kompetentný, pretože prešiel od najzákladnejších pozícií až po tie najvyššie, pracoval aj na Ministerstve dopravy. Pani Marianna Krajčová Gočová vedela podať zaujímavo, čo chcela. Všetky ciele a vízie boli teoreticky správne, neuviedla však, kde by na svoje zámery chcela nájsť potrebné financie.  


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.