VIDEO: Meteorológ Fox News počas živého prenosu zachraňoval ženu

Redaktor amerického spravodajského kanála Fox News v piatok počas živého prenosu vyslobodil ženu z auta uväzneného v zaplavenej časti obytnej zóny blízko mesta Atlanta.

Snímka obrazovky 2024-09-29 090251 Meteorológ počas živého prenosu zachraňoval ženu. Reprofoto: YouTube

Meteorológ Bob Van Dillen je označovaný ako hrdina po tom, ako „nechal všetko“, aby pomohol žene dostať sa z nebezpečnej situácie. „Vytiahol som si peňaženku z nohavíc, vošiel som tam, zabrodil som sa, dostal som sa do hĺbky hrudníka,“ povedal Van Dillen neskôr.

Redaktor na začiatku videa informuje, že za ním v aute sa nachádza uväznená žena a záchranári sú už na ceste. „Pomoc je na ceste, si v poriadku,“ kričí vzápätí žene, pričom je ku kamere otočený chrbtom. Žena mu niečo nezrozumiteľne zakričí späť, na čo sa redaktor rozhodne ísť po ňu sám.

„Vrátim sa k vám o chvíľu. Idem zistiť, či môžem tejto žene pomôcť,“ informuje meteorológ a o chvíľu je už vidno zábery, ako ženu na rukách prenáša cez zaplavenú oblasť.

„Bola tam, stále bola pripútaná v aute a voda vlastne stúpala a dostávala sa do samotného auta, takže bola asi po krk ponorená vo vlastnom aute,“ komentoval neskôr Van Dillen situáciu v relácii „Fox & Friends“, kde vysvetlil, prečo nemohol sedieť a čakať na pomoc prvých záchranárov.

„Bola jej zima, triasla sa, tak som jej dal jednu zo svojich košieľ a bola v našom aute, len sa zohrievala, asi o 20 minút neskôr prišli hasiči, videli, že sme v poriadku, a pokračovali v ďalšej záchrannej akcii,“ uzavrel celý príbeh reportér.

(dak)


Občianske rady v Nemecku, bez ústavnej legitimity, slúžia na presadzovanie ľavicovo-zelených agend a obmedzovanie slobody prejavu.
Prejsť na článok
Minister Tomáš oznámil zvýšenie humanitárnej pomoci pre obyvateľov postihnutých záplavami, vrátane financií z EÚ a nových dotácií pre domácnosti.
Prejsť na článok
Mons. Bernard Bober kritizuje napomenutie poslankyne Plavákovej za dúhovú nálepku a varuje pred diskreditovaním konzervatívnych hodnôt.
Prejsť na článok
Izraelská armáda potvrdila zabitie vodcu Hizballáhu Nasralláha, čím sa zvyšuje bezpečnosť Izraela a posiela odkaz libanonskému ľudu.
Prejsť na článok
Izraelská armáda plánuje ofenzívu v Libanone, pričom sa pripravuje na pozemné operácie proti Hizballáhu, uviedli anonymní predstavitelia IDF.
Prejsť na článok
Počasie v tomto roku vinárom neprialo, napriek všetkým strastiam počasia by však malo byť víno výborné, to červené doslova excelentné. Úrodu hrozna však odhadujú o tretinu menšiu.
Prejsť na článok
Čínska centrálna banka zavádza najväčší súbor opatrení od pandémie, znižuje úrokové sadzby a uvoľňuje miliardy jüanov na podporu ekonomiky.
Prejsť na článok
Izraelská armáda oznámila, že Hasan Nasralláh už nebude terorizovať svet po leteckom útoku na jeho sídlo v Libanone.
Prejsť na článok
Článok kritizuje úpadok politiky a absenciu strachu z Boha medzi politikmi, čo vedie k neetickému správaniu a zneužívaniu moci.
Prejsť na článok
Vo voľbách zvíťazili kandidáti vládnucej koalície, najúspešnejšie hnutie STAN s 6 mandátmi, ODS oslabila o 5 kresiel.
Prejsť na článok
Minister Erik Tomáš obhajuje stranu Hlas pred útokmi Andreja Danka a zdôrazňuje potrebu dodržiavania koaličnej zmluvy a pomoc ľuďom.
Prejsť na článok
Izrael aktivoval záložné prápory a presunul brigády na sever, zatiaľ čo vzdušným úderom zabil vodcu Hizballáhu Nasralláha.
Prejsť na článok