Skvelý Bayern napriek prvej strate

Mal to byť prvý výraznejší test pre Kompanyho Bayern. Útočná potencia z predchádzajúcich týždňov (16 gólov v štyroch kolách) v konfrontácii s defenzívnymi medzerami Bayeru (9 inkasovaní) vytvárala predpoklad úspechu Bayernu.

Bayern Mníchov - Bayer Leverkusen Na snímke futbalista Bayernu Mníchov Aleksandar Pavlovič sa raduje z gólu počas zápasu 5. kola nemeckej Bundesligy Bayern Mníchov - Bayer Leverkusen. Foto: TASR/AP

Očakávalo sa, že Bayern narazí na iný typ odporu ako proti Wolfsburgu, Freiburgu, Kielu a Brémam. Leverkusen sa v minulej sezóne presadil nátlakovou hrou, dlhými kombináciami, aj priamočiarymi akciami a úžasnou schopnosťou bleskurýchlych prechodov.

Máločo preukázalo kvalitu tímu tak ako februárové víťazstvo 3:0 nad Bayernom. K ničomu z toho sa nemecký majster v Mníchove nedostal a predsa neprehral. Obrana, nepovažovaná za obzvlášť spoľahlivú, odolala a ďalší strelecký Oktoberfest domácim nedovolila.

Nová dominancia Bayernu


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.