Na dezinformáciách sa herečka Tatiana Dyková dobre zabáva a prirovnáva ich k sci-fi

Česká herečka Tatiana Dyková má za sebou viacero úspešných divadelných predstavení, seriálov a filmov. Práve vďaka filmom si získala popularitu v očiach divákov.

Tatiana Dyková. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia Tatiana Dyková. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia

Na svojom konte má niekoľko desiatok postáv z divadelných dosiek, ako aj z filmového prostredia. Počas kariéry získala niekoľko ocenení, medzi ktoré patrí víťazstvo v ankete Český lev z roku 2005 v kategórii najlepšia herečka v hlavnej postave vo filme Štěstí. Diváci ju mohli vidieť v televíznej show Tvoje tvář má známý hlas, ktorú vyhrala. Účinkovala aj v televíznej tanečnej súťaži StarDance, kde obsadila druhé miesto. Medzi najnovšie filmy, v ktorých stvárnila neprehliadnuteľné postavy, patria Posledná aristokratka, Príliš osobná známosť, Bratři alebo Aristokratka vo varu.

V súčasnosti si užíva premiéru českej komédie režiséra Jana Hřebejka Výnimočný stav, kde stvárnila jednu z hlavných postáv. O svoje pohľady a názory nielen o tomto filme, ale aj o iných témach sa Tatiana Dyková podelila v rozhovore pre čitateľov Štandardu.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.