Ďalší škandál na Správe ciest v Košiciach. Bývalý zamestnanec poukázal na praktiky vedenia

Teraz už bývalý zamestnanec Správy ciest Košického samosprávneho kraja Gejza Tóth prišiel s vážnymi tvrdeniami. Vedenie krajských cestárov obvinil z účelového a netransparentného konania.

Žiarny Generálny riaditeľ Správy ciest KSK zo zasadnutia dopravnej komisie KSK odišiel. Foto: Boris Macko

Okolo káuz, týkajúcich sa Správy ciest Košického samosprávneho kraja (SC KSK), bolo nejaký čas ticho. No nie nadlho. Na nedávnom zasadnutí dopravnej komisie prehovoril jej člen a zároveň bývalý zamestnanec Gejza Tóth.

Väčšina zákonodarcov, ktorí sú členmi komisie, sa nestačila čudovať. Tóth vystúpil s prejavom, v ktorom zhrnul negatíva a zlé skúsenosti z posledných rokov. Poslanci by podľa neho mali počuť aj argumenty z druhej strany, nielen od vedenia Správy ciest KSK. Navyše sa ocitol medzi osmičkou zamestnancov, ktorých sa nadriadení v polovici augusta tohto roka doslova zbavili.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.