Chudoba ohrozuje každého šiesteho obyvateľa Slovenska, najviac neúplné rodiny

Dalo by sa povedať, že v súčasnej pohnutej dobe sme svedkami tragédií takmer každý deň. Kým niektoré z nich zaviní ľudský faktor, nepozornosť či porušenie zákona, za inými stojí smutný príbeh spôsobený nedostatkom financií, ktorému sa dalo zabrániť.

Young loving mother trying to talk with sad teenager daughter after argument at home, sitting together on sofa, mom trying to reconnect with child Ilustračné foto: VLMstock / DPphoto / Profimedia

V utorok Slovenskom otriasol prípad úmrtia starších manželov. O tom, že išlo o nedobrovoľný odchod z tohto sveta, následne informovala polícia. Podrobnosti nešťastia, samozrejme, vyšetrujú, verejnosť sa však už dozvedela, že muži zákona už obmedzili jednu osobu na osobnej slobode.

O deň neskôr ešte obvinenie vznesené nebolo, okolnosti však naznačujú, že išlo o násilný čin. „Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súčasnosti vykonávame procesné úkony,“ informovala trnavská policajná hovorkyňa Veronika Dachová s tým, že viac informácií zatiaľ nie je možné poskytnúť.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.