7 dní v kocke: Čaputová a Pavel pripomínajú klan „našich ľudí“. Nových komsomolcov

V rubrike 7 dní v kocke Dag Daniš komentuje hlavné témy týždňa. Dnes o poplachu v SaS a OĽaNO, o víťazstve nových komsomolcov – atlantistov v Česku, o tom, ako sa slovenská prezidentka opäť poponáhľala pri plnení úloh a o novom údere na Kaliňáka a Brhela v réžii „kajúcnika“ (ako sa dnes hovorí zločincom, ktorí sa zachraňujú udavačstvom).

Na staršej snímke český prezident Petr Pavel (vpravo) a prezidentka SR Zuzana Čaputová po ohlásení predbežných neoficiálnych výsledkov 2. kola českých prezidentských volieb. Foto: TASR/AP Na staršej snímke český prezident Petr Pavel (vpravo) a prezidentka SR Zuzana Čaputová po ohlásení predbežných neoficiálnych výsledkov 2. kola českých prezidentských volieb. Foto: TASR/AP

1. Sulík a Matovič na jednej lodi

Prvý bod prehľadu – termín volieb na konci septembra, takmer rok po páde vlády – vybavíme rýchlo. Je jednoduchý a jasný. Následky pochopili už aj Sulík a Matovič. Keď zistili, že balzamovanie vlády kompletne všetkých zúčastnených strápňuje a otvára dvere opozícii, začali hľadať vinníka.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Kliknite na tlačidlo Poslať email a obdržíte odkaz na registráciu. Tým súhlasíte s obchodnými podmienkamiochranou súkromia.