Matúš Kmeť podpísal novú zmluvu s AS Trenčín

TRENČÍN - Niekdajší reprezentant Slovenska do 21 rokov by mal tvoriť kostru mladého tímu.

kmetfoto1 Matúš Kmeť. Foto: AS Trenčín

Ako uviedli predstavitelia AS Trenčín na svojom webe, 22-ročný futbalista podpísal tri a polročný kontrakt.

V tomto ročníku odohral 32 ligových zápasov a dal dva góly. „Kmeť prišiel pod Čákov hrad pred dvoma rokmi a napriek drobným zdravotným komplikáciám jeho výkonnosť neustále rástla. Dokopy má na svojom konte 47 ligových a pohárových štartov v našom drese. Dres Slovenska obliekol nielen v kategórii do 21 rokov, ale aj v ďalších mládežníckych ročníkoch,“ uviedli na webe AS Trenčín.

Technický riaditeľ klubu Andrej Žáčik prezradil, že mladý talent ich zaujal pre osobnostné a ľudské predpoklady. „Z pohľadu športovej kvality to je hráč, ktorý má nielen množstvo futbalových predností, ale je vzácnym typom univerzálneho futbalistu. Navyše, jeho ochota odovzdať sa pre mužstvo je taktiež vysoko nadpriemerná. Držíme Matúšovi palce, aby bol zdravý a mohol naplno rozvinúť svoj potenciál,“ povedal Žáčik.


Polemika okolo dôvodnosti stíhania čurillovcov sa presunula na oblasť odpočúvania po tom, ako zo strany ich obhajcu Petra Kubinu bola spochybnená legalita odposluchov jeho klientov. Advokát hovorí o nepoužiteľnosti tohto dôkazu a odkazuje na článok…
Prejsť na článok
Koncepcia čoraz väčších právnych zásahov do vnútroštátnych legislatív členských štátov Európskej únie bola predmetom Bratislavského právnického fóra 2024. Predstavitelia justície krajín V4 diskutovali o odborných témach a poukázali na negatívne vnímaný trend rozmachu práva EÚ…
Prejsť na článok
Veľká voda ohrozuje juh Slovenska. Zatopené sú lodenice v Komárne aj niektoré objekty v blízkosti Dunaja a Váhu. Obec Chľaba v okrese Nové Zámky je aj naďalej odrezaná od sveta. Pomoc jej poskytuje armáda.
Prejsť na článok