Progresívci v poloprázdnej sále v Nitre: Desia nás ľudia, ktorých desí naša ideológia

Výroky zúčastnených, ktoré prázdnotou konkurujú miestnosti kultúrneho centra. Traja členovia hnutia Progresívne Slovensko sa v Nitre pokúsili zapôsobiť na približne 22 potenciálnych voličov rôznych generácií. Ako stratégiu si zväčša vybrali bezobsažnosť.

WhatsApp Image 2023-06-23 at 8.14.11 AM(1) Lucia Plaváková, Ondrej Prostredník, Natália Heriban. Zdroj: Facebook

Druhý zo série predvolebných mítingov Progresívneho Slovenska, ktoré putujú po krajine, nazvalo hnutie „Budúcnosť viery z pohľadu troch generácií“. Panelovej diskusie sa zúčastnili Ondrej Prostredník, Lucia Plaváková a Natália Heriban. 

Do miestnosti kultúrneho centra na pešej zóne v Nitre, kde sa míting konal, by sa zmestila približne stovka ľudí. Pravda, mnohí by museli stáť, no keď občania chcú, tak sa pomestia. V stredu 21. júna ostala však prázdna aj polovica pripravených stoličiek. K nízkej účasti mohlo, aj nemuselo, prispieť počasie, ktoré v rozpálenej Nitre atakovalo 33 stupňov. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.