Veľká zmena po 40 rokoch: Na Furči bude leto plné rocku

KOŠICE – Cargo Riders Again, Oregon, Angry Dolphins, Gogo Band, Jožko Kováčik & Dávid Vlček zo skupiny Montana a Aron sú kapely, ktoré počas víkendov hrali v Novej Furčianskej záhrade na triede Ludvíka Svobodu 4.

HMYB8906 Rockové leto je v plnom prúde. Foto: Natália Novotná

Po štyridsiatich rokoch existencie Novej Furčianskej záhrady (známej aj ako U Peťa) sa v tomto sídliskovom podniku začali každý piatok a sobotu konať rockové koncerty.

Muzikantov bude tento letný projekt plný rocku pripravený prevádzkovateľom podniku Marcelom Rešovským určite zaujímať. Ten by rád dal šancu všetkým kapelám s kvalitnou vlastnou tvorbou. „Uvidíme, aký budú mať úspech tie kapely. Dáme im možnosť odprezentovať svoju tvorbu u nás v Záhrade a preto hľadáme kapely s vlastnou tvorbou,“ hovorí.


Čo čaká fanúšikov dobrej rockovej hudby v Novej Furčianskej záhrade najbližší mesiac?

  1. – Calvados Band
  2. – PANKPOP
  3. – Nirvana Revival
  4. – Cargo Riders Ag ain
  5. – Fest Classic Rock Band (Deep Purple)
  6. – Angry Dolphins

    V blízkom čase zavíta do Novej Furčianskej záhrady aj punková legenda Zóna A, ktorej presný termín koncertu zatiaľ nie je potvrdený.

Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok