Sex za tri eurá: Tínedžerka zaplatila 14-ročnému chlapcovi za styk, polícia už koná

MEDZILABORCE – Hrozný prípad vyšetruje polícia na Hornom Zemplíne. 17-ročné dievča údajne zaplatilo iba 14-ročnému chlapcovi za sexuálne služby. Mládež si zaznamenala "lásku za 3 eurá" pomocou svojich mobilných telefónov. Výsledok vedie k rozsiahlemu policajnému vyšetrovaniu.

Incident sa stal v jednej z bytoviek v Medzilaborciach. 17- ročná tínedžerka mala zaplatiť len 14- ročnému chlapcovi za sex 3 eurá. Údajne aj takto konajú neplnoleté osoby opantané závislosťou od riedidla. Informuje o tom na svojom webe TV JOJ, ktorej sa do redakcie ozvali rozhorčení obyvatelia komunity.

Po nahlásení skutku začala polícia okamžite vykonávať všetky potrebné úkony. Prvým krokom boli operatívne previerky, ktoré následne prerástli do trestného stíhania. Advokátka vysvetlila, že hoci chlapec konal dobrovoľne, vzhľadom na jeho vek je to problém.

(noviny.sk)


Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac

ECB vo štvrtok znížila úrokové sadzby. V tomto roku to nemusí byť poslednýkrát. Rozhodnutie Európskej centrálnej banky znížiť úrokové sadzby o 25 bázických bodov bolo podľa prezidentky ECB Christine Lagardovej „jednomyseľné“.

prečítať viac

Výška hrubej minimálnej mzdy v budúcom roku je už známa. Oproti roku 2024 poskočí o 66 eur. Pre tých, ktorí ju zarábajú, by malo ísť o dobrú správu. Môže v tom však byť háčik.

prečítať viac

Dôležitý motor slovenského ekonomického rastu je vraj ohrozený. Peniaze z európskych fondov majú mamutí podiel na slovenských verejných investíciách.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac