Košickí mestskí policajti vypátrali muža, na ktorého bol vydaný zatykač

KOŠICE – Košickí mestskí policajti vypátrali muža, na ktorého bol vydaný príkaz na zatknutie. Vďaka všímavosti a výbornej znalosti prostredia, v ktorom pracujú, sa zoznam hľadaných osôb skrátil o jednu.

363757963_302447912347833_1863132589167478765_n

Počas stredajšej dennej služby si policajti pri kontrole hľadaných osôb všimli, že v zozname je aj muž, ktorý sa často zdržiava v ich služobnom obvode. Pri hliadkovej činnosti preto upriamili pozornosť aj na pátranie po tomto mužovi.

Ich snaha sa vyplatila, pretože ho spozorovali už ráno na Donskej ulici. Policajti podozrivého muža ihneď preverili, pričom sa potvrdilo, že ide o hľadaného muža zo zoznamu osôb v pátraní. Keďže na muža bol vydaný príkaz na zatknutie, príslušníci MsP ho odovzdali k ďalšej realizácii svojim kolegom z Policajného zboru SR.

(Mestská polícia Košice)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok