VIDEO Nahá žena vystúpila z auta a začala strieľať: Strašidelná scéna na moste

USA – Kalifornia sa nečakane stala miestom scény, ktorá pôsobí skôr ako z filmu než zo skutočného života.

Na slávnom moste Oakland Bay Bridge v San Franciscu nastala absolútna panika, keď si jedna žena počas najhoršej dopravnej špičky vymenila auto za zbraň.

Podľa informácií z New York Postu, v stredu poobede volala jedna z obetí na tiesňovú linku s tvrdením, že naňho iná vodička máva zbraňou. Táto žena, bez najmenšieho varovania, zastavila v strede pruhu, vystúpila z auta s nožom v ruke a začala kričať na ostatných vodičov. Čo sa mohlo zdať len ako bizarný incident sa ešte viac zvrtlo, keď žena nastúpila naspäť do auta a pokračovala v jazde. Ale na mýtnom mieste sa situácia zopakovala.

Tentoraz však vystúpila z auta úplne nahá, s pištoľou v ruke. Žena sa otočila a začala strieľať na autá za ňou. Na videozázname je vidieť, ako strieľa do vzduchu, až kým neprišla polícia, ktorá ju presvedčila, aby zbraň odhodila. Bez akýchkoľvek ďalších incidentov ju zadržali a odviedli. Takmer ako zázrakom sa nikomu nič nestalo. Motív ženy ostáva záhadou. Po umiestnení do miestnej nemocnice a jej následnom prepustení bude obvinená z viacerých trestných činov.

(echo24.cz)


Prelomový rozsudok rodinného súdu v Londýne ukázal, aké dôležité je puto matky a jej dieťaťa, a rovnako právo na jeho vývin v rodine s matkou. Hoci dieťa adoptoval homosexuálny pár mužov a odmietal ho pustiť k biologickej matke, súd v podobných prípadoch stanovil jasné pravidlá v prvom rozsudku tohto druhu. Viac v článku.

prečítať viac

ECB vo štvrtok znížila úrokové sadzby. V tomto roku to nemusí byť poslednýkrát. Rozhodnutie Európskej centrálnej banky znížiť úrokové sadzby o 25 bázických bodov bolo podľa prezidentky ECB Christine Lagardovej „jednomyseľné“.

prečítať viac

Výška hrubej minimálnej mzdy v budúcom roku je už známa. Oproti roku 2024 poskočí o 66 eur. Pre tých, ktorí ju zarábajú, by malo ísť o dobrú správu. Môže v tom však byť háčik.

prečítať viac

Dôležitý motor slovenského ekonomického rastu je vraj ohrozený. Peniaze z európskych fondov majú mamutí podiel na slovenských verejných investíciách.

prečítať viac

V sobotu v noci prišli zo Spojených štátov dve správy. Jedna je dobrá, druhá výrazne horšia.

prečítať viac