MS veteránov v orientačnom behu sú tu: Pripravte sa na tieto obmedzenia

KOŠICE – V Košiciach a okolí sa od dnes (11. augusta) až do 18. augusta 2023 budú konať Majstrovstvá sveta veteránov v orientačnom behu WMOC - 2023 Slovakia. Majstrovstiev sa zúčastní viac ako 3 000 športovcov a s ich realizáciou budú súvisieť aj dopravné obmedzenia. Pozrite si aké.

WMOC2023_header_1200x675

PIATOK 11. AUGUSTA

Piatok bude patriť registrácií účastníkov v KASÁRŇACH/KULTURPARKU. Tréningy sa budú konať v areáli Univerzity veterinárneho lekárstva a v parku na Obrancov mieru. Na Južnej triede a na Čermeľskej ceste budú preto vyhradené miesta pre parkovanie autobusov. Na Skladnej ulici, v časti pri areáli RTVS, budú vyhradené parkovacie miesta pre účastníkov majstrovstiev.

SOBOTA 12. AUGUSTA

Ulice Vysokoškolská a Letná v úseku Komenského – Boženy Němcovej budú v sobotu 12. augusta od 9:00 do 14:00 uzavreté. Zároveň sa uzavrie vjazd na Park Angelinum po uliciach Jilemnického a Jesenná. Na uliciach Boženy Němcovej a Zimnej sa pripravte na obmedzenú rýchlosť. Výjazd zo sídliska bude povolený pomalou jazdou. Vyhradené miesta pre parkovanie autobusov sa budú nachádzať na Čermeľskej ceste. Dopravu bude riadiť dopravná polícia, ktorej budú asistovať organizátori akcie.

NEDEĽA 13. AUGUSTA

V nedeľu 13. augusta od 9:00 do 14:00 dôjde k uzavretiu centra Košíc a časti Moyzesovej ulice. Vjazd do centra budú mať povolený len záchranné zložky.

Uzavreté budú tieto ulice:

Moyzesova od križovatky s Kňazovického po križovatku s Poštovou

Poštová ulica v úseku Moyzesova-Mäsiarska, Baštová

Hlavná pri obchodnom dome Urban smerom na Zbrojničnú

Kováčska v celej dĺžke

Orlia

Štefánikova od Jakabovho paláca

Puškinova

Krmanova

Mojmírova od Pribinovej

Tajovského od Grešákovej

Timonova od Moyzesovej

Dopravu bude riadiť dopravná polícia za asistencie organizátorov akcie.

Orientačná mapa: https://bit.ly/orientacna_mapa

(Košice – Mesto Košice)


Atentát na premiéra Róberta Fica bol spočiatku klasifikovaný ako pokus o úkladnú vraždu. Prekvalifikovanie atentátu na teroristický útok zo strany prokuratúry bolo pomerne prekvapivé pre chýbajúci motív, na čo nedávno upozornil aj Najvyšší súd SR.…
Prejsť na článok