Mama si môže vydýchnuť. Jej milovaná dcérka sa našla

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO – Stratená Saška (16) sa po piatich dňoch našla. Za zmiznutím bola mladá láska. Mama Nikola, ktorá prosila o pomoc, teraz vrúcne ďakuje všetkým ľuďom, ktorí náš článok zdieľali a pomohli tak nájsť milovanú dcéru.

373395197_319546553931659_7268677006446724267_n (1) Šťastná mama s dcérkou sú už konečne spolu. Foto: archív Nikola Bučková
Alexandra Bučková (16) sa našla. Domov údajne prišla sama potom, čo ju niekto upozornil na pátranie Foto: Nikola Bučková/FB

Alexandra Bučková, pôvodom z Kysuckého Nového Mesta odišla pred niekoľkými dňami za priateľom Oskarom, domov sa nevracala. Zúfalá mama prosila o pomoc aj našu redakciu.

Príbeh napokon dopadol šťastne a Saška je už doma. „Chcem veľmi pekne poďakovať všetkým úžasným ľuďom, ktorí pomohli nájsť moju dcérku. Nečakala som, že jej prípad bude mať toľko zdieľaní. Písalo mi veľa ľudí, a ja im za to ďakujem z celého srdca. Tak isto ďakujem aj celému tímu Žilinského Štandardu, že máte takéto stránky a dokážete pomáhať ľuďom,“ napísala nám mama po šťastnom ukončení pátrania.

My v redakcii Žilinského Štandardu sme veľmi radi, že sme mohli pri pátraní pomôcť, a čo viac, že je mladé dievča živé, zdravé a v bezpečí.


Dlhé čakanie sa skončilo. Investori čakali viac ako štyri roky, šesť mesiacov a tri dni, kým americký Federálny rezervný systém začne znižovať úrokové sadzby.
Prejsť na článok