Slovan bez komplikácií prevalcoval aj Zlaté Moravce

BRATISLAVA – V poslednom dueli deviateho kola Niké ligy zvíťazil ŠK Slovan Bratislava na pôde ViOn-u Zlaté Moravce vysoko 3:0 (1:0).

Náskok belasých postupne narastal, dvakrát rozvlnil sieť Tolič. Podrobnosti si môžete prečítať na Bratislavskom Štandarde.


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok