Doma aj v Európe rozbehnutý Slovan sa pokúsi pribrzdiť Ľubľana

BRATISLAVA – Druhé kolo skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy prinesie v skupine A dôležitý duel medzi slovinským majstrom NK Olimpija Ľubľana a mužstvom ŠK Slovan Bratislava. Na zápas vycestuje 1200 bratislavských ultras.

Slovan v úvodnom kole skupinovej fázy zdolal Klaksvík z Faerských ostrovov 2:1, Ľubľana prehrala vo Francúzsku na pôde Lille 0:2. Nadchádzajúci duel môže dosť napovedať o postupových ambíciách tímov. Viac sa dočítate na Bratislavskom Štandarde.


Avizované prešetrovanie vtipov komika Mateja Makovického zo strany polície bude zaujímavým stanovením štandardu, čo je prípustné v spoločnosti pri citlivých témach, a čo je ešte možno schovať za humor. Viac v článku.
Prejsť na článok
Nielen zvolenie predsedu parlamentu je poznačené sporom medzi koaličnými stranami Hlas a SNS. Ďalšou témou je spor o zloženie Rady STVR a osobu nového generálneho riaditeľa telerozhlasu.
Prejsť na článok
Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok