Vražda na Luniku IX: V byte našli dobodaného muža

KOŠICE – V nedeľu popoludní zasahovala na Luniku IX polícia. Preverovala oznámenie, že v jednom z bytov je telo mŕtveho muža. Bezvládne telo bez známok života našli miestni obyvatelia. Informáciu priniesol portál noviny.sk.

polícia kukláči Ilustračná fotografia. Foto: Jakub Kotian/TASR

„Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania v Košiciach včera (15. 10.) popoludní, po predchádzajúcej vzájomnej slovnej výmene názorov medzi 40-ročným mužom a 26-ročnou ženou, žena s úmyslom usmrtiť vzala doposiaľ presne nezistený ostrý predmet a muža bodla do oblasti hrudníka. Spôsobila mu tým zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla košická polícia na sociálnej sieti.

Ženu podozrivú zo spáchania tohto skutku policajti na mieste činu zadržali, po ukončení potrebných procesných úkonov umiestnili do cely policajného zaistenia. „Krajský policajný vyšetrovateľ po zadokumentovaní tejto tragickej udalosti začal trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažného zločinu vraždy a v súčasnej dobe vykonáva potrebné procesné úkony smerujúce k vzneseniu obvinenia,“ informovala polícia. Ďalšie informácie zatiaľ neposkytla.