Stratil sa Dominik, neviete o ňom niečo?

KOŠICE – Policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru Košice-okolie vyhlásili pátranie po 31-ročnom Dominikovi. Informáciu s opisom mladého muža priniesol Pohotovostný pátrací tím.

Ako na svojej sociálnej sieti informoval Pohotovostný pátrací tím, Dominik Kövér má 31 rokov, je slovenským štátnym občanom a býva v okrese Košice-okolie. Hľadaný je od štvrtka 19. októbra ako nezvestná osoba. Dominik má 170 cm a štíhlu postavu, vlasy špinavý blond, modré oči a vzpriamenú chôdzu.

Hľadaný Dominik Kövér je nezvestný od štvrtka. Foto: FB Pohotovostný pátrací tím

Oblečenú mal zelenú mikinu bez nápisov a tmavosivé tepláky. Ak ste Dominika videli, alebo máte informácie, ktoré by pátracím zložkám mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu a Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok