Anatómia pádu. Napínavá rodinná dráma s vynikajúcimi hereckými výkonmi

Poznáte legendárnu Tolstého vetu z románu Anna Kareninová – Všetky šťastné manželstvá sa podobajú a nešťastné je každé svojím vlastným spôsobom? Páči sa mi, ale myslím, že väčšina manželstiev má šťastné a nešťastné obdobia. 

Anatolia pádu. Zdroj: reprofoto traileru Anatolia pádu. Zdroj: reprofoto traileru

Zachytiť vzťahy, manželské a rodičovské, s ktorými má väčšina ľudstva svoje skúsenosti, je nesmierne ťažké. Záludnosť tkvie v ich premenlivosti, neuchopiteľnosti, v úsilí uspieť a v zlyhaniach. Pocit z včerajšieho včera už nemusí platiť, včerajšia výčitka nie je dnes dôležitá. Partnerský život je premenlivý. Dôležité je, čo prevažuje.

Francúzsky film Anatómia pádu je správa o jednom vzťahu. Otvára sa na pozadí súdnej drámy, kde každý proces má dve strany – prokurátora a obhajcu. Jeden názor proti druhému. V súdnej sieni hľadáme obraz manželstva, pretože vecné dôkazy chýbajú. Nevieme, prečo Samuel spadol z okna. Bola to náhoda? Samovražda? Vražda? Bolo toto manželstvo o vzájomnej láske? Alebo o pekle, ktoré stálo jedného z partnerov život? Podozrenie padá na manželku Sandru.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.