Kremeľ reagoval na Zelenského vyhlásenie o likvidácii Putina

Kremeľ reagoval na Zelenského vyhlásenie o likvidácii Putina. "Verbálne útoky na Putina prišli z Ukrajiny veľakrát a z rôznych úrovní. Sme si toho dobre vedomí. A oni v ničom neuspejú," uviedol hovorca Kremľa Dmitrij Peskov a zopakoval, že Rusko dosiahne svoje ciele vo vojne na Ukrajine.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v rozhovore pre bulvárny denník The Sun povedal, že Kremeľ sa ho pokúša odstrániť, ale aj Ukrajina môže zlikvidovať Putina, ak sa naskytne taká príležitosť, pretože ide o ochranu krajiny.

(ukrajinská pravda)


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac