Na Slovensku a v Česku štartuje prvá streamovacia služba s kresťanskými filmami

Od 1. decembra môžu diváci na Slovensku a v Česku využívať novú streamovaciu službu Filmana, ktorá prináša kresťanské filmy priamo domov.

FMN_Banner_SK

Filmy, ktoré nasýtia dušu, to je slogan novej platformy, ktorá divákom ponúkne pohodlný prístup k filmom, dokumentom a seriálom s kresťanskými hodnotami. Na Filmane nájdu predplatitelia videoobsah, ktorý im neprinesie iba zábavu, ale aj zaujímavú inšpiráciu a priblíženie sa k Bohu.

„Podľa nášho nedávneho prieskumu je zrejmé, že záujem o kresťanské filmy je značný” hovorí jeden zo zakladateľov Jan Perout. „Filmana prichádza ako odpoveď na chýbajúci priestor s kresťanským filmovým online obsahom,” hovorí ďalší člen Filmany Karel Studený.

Kombinuje moderný trend streamovacích služieb s túžbou divákov po duchovnom a hodnotnom obsahu. „Veríme, že táto nová platforma prinesie inšpiráciu a duchovné povzbudenie pre všetkých, ktorí hľadajú zmysluplný filmový zážitok,” zakončuje filmový strihač a pedagóg Juraj Ondruš.

Nová platforma sa zameriava na poskytovanie hodnotných, inšpiratívnych a duchovných filmov z československého regiónu aj zahraničnej filmovej produkcie s českými titulkami. Katalóg sa bude každý mesiac rozširovať o nové tituly.