Z lávky pri moste Lanfranconi skočil muž. Polícia ho stotožnila

BRATISLAVA – Policajné hliadky zalarmovali v utorok krátko po siedmej svedkovia. Oznámili, že z lávky pre peších pod mostom Lanfranconi skočil nejaký muž. Polícia žiadala od utorka (9. apríla) občanov o pomoc pri jeho identifikovaní. Pátranie odvolali.

Foto: Archív redakcie

Dopadnutie tela na betón malo fatálne následky. „V dôsledku pádu utrpel muž (zatiaľ neznámej totožnosti), zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedol pre Bratislavský Štandard krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Spresnil, že podľa doposiaľ zabezpečených dôkazov mal muž v ranných hodinách skočiť pred prichádzajúcu električku. „Po zrážke s ňou z miesta odišiel a následne utrpel zranenia spôsobené pádom z mosta Lanfranconi,“ dodal hovorca.

Polícia sa so žiadosťou o stotožnenie identity muža v utorok obrátila na verejnosť. „Nakoľko totožnosť osoby je už polícii známa, dôvody vyhlásenia pátrania pominuli. Išlo o 45-ročného muža z Bratislavy,“ doplnila polícia na sociálnej sieti.


Na stránke centrálnej banky je už niekoľko dní informácia o pokračovaní znižovania úrokových sadzieb. Čo teda čaká slovenské bývanie?
Prejsť na článok
K ikonickým miestam Košíc, ktoré nielen miestni, ale aj turisti s obľubou navštevujú, patrí najväčší a najstarší trh na Dominikánskom námestí. V sezóne je hotovou pastvou pre oči. Predajcovia ho však nevykresľujú až tak idylicky.…
Prejsť na článok