Môžeme mať silné podozrenie, že počas pandemických a vakcinačných manévrov nešlo len o boj s vírusom

Môžeme mať silné podozrenie, že počas pandemických a vakcinačných manévrov nešlo len o boj s vírusom, ale aj o boj v hybridnej vojne, píše Dag Daniš.

Jeden z vysokopostavených členov vlády povedal toto: „Je zjavné, že táto vakcína nie je len vakcínou, ale je to nástroj v hybridnej vojne. Chcem, aby sme to pomenovali pravými slovami“. Ten niekto nebol nijaký dezolát. Bol to Ivan Korčok. Povedal to ako minister v marci 2021 o zlej ruskej vakcíne. Nie o dobrej britskej či americkej. Čo to ale mení na podstate povedaného?

Druhý dôvod, prečo je pandemická zmluva WHO neprijateľná, nájdeme priamo v jej obsahu.

Viac o odmietnutí pandemickej zmluvy WHO sa dočítate v komentári Daga Daniša.


Majiteľ sociálnej siete Facebook Mark Zuckerberg priznal americkému Kongresu jeden z najmasívnejších cenzorských zásahov zo strany vládnej moci voči nepohodlným názorom občanov v modernej histórii. Nešlo pritom o ochranu utajovaných skutočností či iných zákonných dôvodov, ale o krytie korupcie a umlčiavanie kritikov pandemických opatrení. Tento prípad ukazuje, ako veľmi dôležitý je zákaz cenzúry, a prečo je toto ústavné právo potrebné neustále strážiť. Viac v článku.

prečítať viac

Automobilovému koncernu Volkswagen prerástli problémy s konkurencieschopnosťou cez hlavu. Skupina hlási najväčší problém práve vo svojej vlajkovej značke Volkswagen, ktorej ziskové marže sú už dlhší čas príliš nízke.

prečítať viac