Veľa kriku pre nič. Nemecko Nemcom a pokrikovanie v Pony bare

Hŕstka mladých opitých ľudí na nemeckom dovolenkovom ostrove Sylt spievala nepekné pesničky a teraz sú za to všetci v médiách pranierovaní a je ničená ich spoločenská a pracovná existencia. V boji „proti pravici” je legitímny každý prostriedok a ľudia idú s bubnom na zajace, zatiaľ čo skutoční zločinci zostávajú bez ujmy. 

Pony bar on Sylt, Kampen on Sylt, Germany - 04 Jun 2024 Pony bar na ostrove Sylt. Foto: Profimedia

Všimol si celý svet veľký škandál, ktorý otriasol celým Nemeckom? A je teraz aj svet v zahraničí rovnako zdesený? Mal by sa o nás svet obávať? Hrozí nám štvrtá ríša? A čo sa vlastne stalo?

Na ostrove Sylt v Severnom mori sa zišla veselá partia ľudí v krčme s názvom „Pony“ v mestečku Kampen, ktoré obľubujú bohatí a slávni Nemci (celý ostrov Sylt je symbolom nemeckého snobizmu, pozn. prekl.). Mladí, dobre oblečení dospelí ľudia vo veselej nálade pred podnikom spievali v rytme známej párty piesne – L’amour toujours, elektronického popu talianskeho DJ Gigiho D’Agostina, ktorý je obľúbený už 23 rokov a v súčasnosti je opäť na prvom mieste v rebríčku iTunes v Nemecku. Vypočujte si ju! Pieseň má rytmy, ktoré vás vyzývajú k tancu. Ale zjavne tento hit pozýva aj na iné veci.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Pokračovaním súhlasíte s aktualizovanými  Podmienkami k ochrane súkromia a Všeobecnými obchodnými podmienkami