Štandard hľadá ekonomických redaktorov

Štandard hľadá do tímu skúseného ekonomického redaktora. Ak sa dobre orientujete v oblasti finančných nástrojov a trhov, dajte o sebe vedieť a zužitkujte u nás svoje schopnosti.

priestory redakcia Štandard. Foto: archív

Pozícia ekonomického redaktora je určená pre osobu s hlbokým porozumením ekonomických princípov, aktuálnych trhových trendov a schopnosťou analyzovať komplexné ekonomické súvislosti.

Baví vás sledovať ekonomické trendy a udalosti na domácom i medzinárodnom trhu? Dokážete z rôznych zdrojov získavať ekonomické údaje, štatistiky a informácie? Ponúknite svoje schopnosti čitateľom Štandardu a pripravujte pre nich jasné a zrozumiteľné texty na aktuálne témy.

Náplňou vašej práce bude písať ekonomické články a analýzy na rôzne témy súvisiace s hospodárstvom, financiami a trhovými trendmi. Zároveň budete spolupracovať s kolegami a redaktormi na tvorbe a editovaní ekonomických obsahov.

Výška nástupného platu začína na 1 200 eurách v závislosti od skúseností uchádzača.

Ak chcete posilniť ekonomické rady Štandardu, radi vás pozveme na stretnutie. Štruktúrovaný životopis a motivačný list nám pošlite na e-mailovú adresu [email protected].