Nemusela to byť pandémia, ale bioterorizmus, hovorí Kotlár. Reaguje Dolinková aj Pellegrini

Analytici združení okolo Ivana Bošňáka vyzývajú poslanca Petra Kotlára na diskusiu o tom, či u nás bola, alebo nebola pandémia covidu. Zuzana Dolinková považuje spochybňovanie pandémie za neúctu ku pozostalým. Kotlár tvrdí, že jeho stredajšie výroky k pandémii boli dezinterpretované.

Snímka obrazovky 2024-06-20 o 18.51.54 Peter Kotlár na štvrtkovej tlačovej besede. Reprofoto: Facebook

Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie a poslanec Peter Kotlár (za SNS) na stredajšom mimoriadnom zdravotníckom výbore povedal, že z hľadiska výskytu nakazených a iných merateľných parametrov nebola na Slovensku predchádzajúce roky pandémia COVID-19.

Tieto výroky kritizovala opozícia zo strán KDH, PS a SaS. Kresťanskodemokratické hnutie vyzvalo vládu, aby Kotlára z funkcie splnomocnenca vlády odvolala.

Dáta bez pátosu poukazujú na úmrtia aj hospitalizácie


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.