Zápisník alkoholičky. Od príjemných pocitov až do pekla

Zápisník alkoholičky nie je milý alebo príjemný film. Vidieť ho však rozhodne stojí za to. Už len kvôli tomu, aby sme si uvedomili, ako ľahko sa z popíjania stane peklo.

Tereza Ramba. Foto: csfd.sk Tereza Ramba. Foto: csfd.sk

Michaela Duffková si prešla alkoholickou závislosťou, písala o nej blog a postupne sa začala objavovať v médiách. Krásna žena má svoju skúsenosť dodnes zapísanú v smutnom pohľade veľkých očí. Z blogu sa stala kniha a z tej základ scenára pre film, ktorý práve vstupuje do kín. Ako sa podaril?

Silný dojem zanecháva kontrast medzi snom a prebudením. Medzi reklamou na alkohol a pocitom chlpatého jazyka po celonočnej pitke. Milenecký vzťah, ktorému pár drinkov dodá ľahkosť a veselosť – veď alkohol k životu predsa patrí! Život hlavnej hrdinky je spočiatku tancom medzi krajnosťami. Neskôr sa príjemný pocit vytráca a zostáva len peklo.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.