Obmedzenia na ceste pri Strečne sa v pracovných dňoch dočasne zmiernia

Doprava na ceste prvej triedy I/18 pri Strečne je od pondelka obmedzená striedavo v jednom jazdnom pruhu. Premávku na veľmi vyťaženom úseku s dennou intenzitou približne 40-tisíc vozidiel riadi svetelná signalizácia. Dôvodom sú práce na sanácii nestabilného strečnianskeho skalného brala.

Èiastoèné obmedzenie dopravy pod Streènom Na snímke kolóna áut v súvislosti s čiastočným obmedzením cesty 1/18 pod Strečnom v pondelok 5. augusta 2024. Foto: Daniel Stehlík/TASR

„Dopravná situácia je z hľadiska intenzity dopravy veľmi nepriaznivá,“ potvrdila v pondelok pre denník Štandard hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Daniela Kocková.

Ako následne informovala prednostka Okresného úradu (OÚ) v Žiline Emília Pavlusíková, so zhotoviteľom a dopravnou políciou sa v utorok dohodli na zrušení obmedzenia v jednom jazdnom pruhu medzi 17.00 h a 7.00 h.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.