Malá Franková alebo Vrtieť psom na slovenský spôsob

Kauza Štefana Kuffu v Malej Frankovej je slovenskou verziou filmu Vrtieť psom. S dôvetkom, že u nás sme z filmu vyrobili úspešný letný seriál.

Štefan Kuffa Štefan Kuffa. Foto: Profimedia

Americký film Vrtieť psom z roku 1997 je filmovou klasikou, ktorá patrí k nepísanej povinnej výbave každého študenta politológie či sociológie, ale aj pre každého, kto sa chce zaoberať politikou.

Dej filmu sa odohráva v Spojených štátoch tesne pred prezidentskými voľbami, kedy úradujúcemu prezidentovi, ktorý sa snaží o znovuzvolenie, hrozí sexuálny škandál. Jeho štáb preto najme odborníka na médiá (Robert De Niro), aby problém vyriešil. Ten sa škandál rozhodne prekryť niečím dôležitejším, a tak do tímu priberie hollywoodskeho producenta (Dustin Hoffman), aby vytvoril obraz falošnej vojny v Albánsku.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.