Kamala Harrisová stavila na „vibrácie“ a populizmus

Kamala Harrisová zatiaľ nemá politický obsah. Stavila preto hlavne na antitrumpizmus, osobný príbeh a „dobré vibrácie“. Michal Čop komentuje prejav Kamaly Harrisovej, ktorým vyvrcholil nominačný snem demokratickej strany.

profimedia-0900941763 Americká viceprezidentka Kamala Harrisová, na nominačnom sneme Demokratickej strany (DNC), v United Center v Chicagu, Illinois. Foto: Jacek Boczarski/ Profimedia.sk

Priebeh predchádzajúcich večerov pomerne vtipne zhodnotil Jeffrey Blehar, komentátor National Review, ktorý svoj text k tretiemu dňu snemu začal takto:   

„Dovoľte mi, aby som v plnom znení prečítal, čo som včera ako novinár zaznamenal pri pokrývaní Národného zhromaždenia Demokratickej strany tu v Chicagu:


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.