Koniec veľkorysej nemeckej migračnej politiky

Zatiaľ čo si útok islamistu nožom v Solingene vyžiadal tri obete, tlak na vládu, aby začala obrat v migračnej kríze, sa zvyšuje aj v dôsledku ďalších krajinských volieb. Trpezlivosť nemeckých občanov je na konci. CDU vyvíja v opozícii masívny tlak.

Bundespraesident Frank-Walter Steinmeier r und seine Ehefrau Elke Buedenbender Bdenbender, l gedenken waehrend einer Kranzniederlegung der Opfer des Attentats von Solingen am Tatort Fronhof am 01.09.2024. In einer Trauerfeier in Solingen ist am Sonntag de Nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier s manželkou si pripomínajú obete útoku v Solingene, na mieste činu, 1. septembra 2024. Foto: Profimedia.sk

Nemecko prekvapilo nielen svojich európskych susedov. Aj v krajinách, ktoré sú od nás trochu ďalej, sa zdajú byť Nemci čudní. Naivní vo svojej dobromyseľnosti. Odtrhnutí od sveta a reality vo svojom úsilí zlepšovať svet. Samovražední pre zničujúcu priemyselnú politiku.

To všetko sa totiž netýka len Nemecka. Ak krajina schudobnie, padne najväčší čistý prispievateľ do pokladnice EÚ. To nemôže uvítať nikto, kto profituje z fondov EÚ. Zelená energetická politika zaťažuje európsku sieť: buď preto, že Nemecko dodáva príliš veľa veternej a solárnej energie, alebo preto, že potrebuje príliš veľa energie od svojich susedov. Nemecko nakupuje francúzsku energiu z jadra, pretože nemecké reaktory boli vypnuté – veď „atóm“ je nebezpečný. Plyn alebo ropa ťažené frakovaním, ktorých je v Nemecku tiež dostatok, sa môžu využívať len vtedy, ak sa neťažia v Nemecku. Nech si ostatní znečisťujú svoje podzemné vody!


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.