Citeľné volanie Ligy majstrov

Slovan vyráža v stredu do európskeho dobrodružstva. Poslednú ligovú skúšku pred štartom Ligy majstrov zvládol, v šlágri kola vyhral v Dunajskej Strede.

Vladimir Weiss jr. before UEFA Champions league quali match, SK Slovan Bratislava - FC Midtjylland, 28. august 2024 Copy Vladimír Weiss ml. pred zápasom proti FC Midtjylland. Foto: Profimedia.sk

V lige ešte nehral majster v najsilnejšom zložení ani raz a predsa je po šiestich odohratých zápasoch na jej čele. Debakel so Žilinou 0:5 bol šokujúci a vrátil mužstvo i klub z oparu nádherného triumfu nad Midtjyllandom, vysnívaného postupu do Ligy majstrov, čakania na veľkých súperov a lámania permanentkárskych rekordov rýchlo na zem.

Slovan v Dunajskej Strede vyhral. Otočil skóre v zápase, v ktorom toho v prvom polčase veľa neukázal. V sychravom počasí bol aj v prvých 45 minútach futbalovejší, ale topil sa v záplave miestami zbytočných nepresností, nevedel do hry dostať Barsegjana a už vôbec nie Strelca. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.