Prierez bratislavskými pôrodnicami. Pri výbere rozhodujú pohodlie i bezpečnosť 

Pochybenie zdravotníckeho personálu či spoplatnenie druhej sprevádzajúcej osoby pri pôrode. Ako sa k tomu stavajú pôrodnice v Bratislave? Pri výbere zariadenia sú relevantné aj skúsenosti tehotných žien.

matkadietabory Matka a aj dieťa dostanú v Pôrodnici Bory nadštandardný prístup. Foto: archív Nemocnica Bory

Ak je tehotná žena a jej dieťa v poriadku, každá rodička si môže vybrať pôrodnicu či už v blízkosti svojho bydliska, podľa ceny služieb alebo vlastných súkromných preferencií. V Bratislave sú to pôrodnice, ktoré spadajú pod Univerzitnú nemocnicu Bratislava (UNB), sídliace na Kramároch, Antolskej a v Ružinove. Zo súkromných zariadení má budúca matka na výber Sanatórium Koch alebo Pôrodnicu Bory.

Istotu pre rodičky prináša Antolská a Kramáre

V prípade, ak je u ženy už dopredu stanovené rizikové tehotenstvo alebo porodí ešte pred ukončeným 34. týždňom gravidity a teda predčasne, výber objektov sa zužuje. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.