Belasý Dark Side of the Moon

Tvrdý náraz o múr európskej kvality prišiel už v prvom vystúpení v Glasgowe: debut Slovana Bratislava v Lige majstrov dopadol zle. S Celticom prehral 1:5.

Celtic v Slovan Bratislava - UEFA Champions League - League Stage - Celtic Park Juraj počas zápasu Champions League na pôde Celticu Glasgow. Foto: Profimedia.sk

V Škótsku bol večer s najjasnejším septembrovým Mesiacom a Slovan sa po 90 minútach na Parkheade ocitol na jeho odvrátenej strane. Dark Side of the Moon od Pink Floyd je jedným z prelomových albumov rockovej hudby. Štvrtú skladbu otvára po hromových zvukoch kakofónia budíkov prechádzajúca do tikotu hodín. Volá sa Time. Čas. A to je veličina, ktorú Slovan v Lige majstrov mať nebude.

Nebude čas na zaváhanie, otáľanie, nedôrazné prihrávky, dotyky navyše, na zvyčajné prechody do útoku. Na tejto úrovni si všetko vyžaduje rýchlosť myslenia aj konania a absolútnu koncentráciu. A hlavne: čas nesmiete dopriať súperovi. Celtic ho mal najmä v druhej polovici zápasu habadej a podľa toho vyzerá výsledok. 


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.