Gruzínsko sa chystá ospravedlniť Osetom za rok 2008

Keď sa povie „Gruzínsko“ a „rok 2008“, spomenieme si na to, že v máji 2008 samit NATO v Bukurešti rozhodol, že popri Ukrajine sa členom NATO v budúcnosti stane aj Gruzínsko.

BIDZINA IVANIŠVILI Líder strany Gruzínsky sen Bidzina Ivanišvili, víta svojich priaznivcov počas zhromaždenia v gruzínskom Tbilisi. Foto: Profimedia.sk

A potom si spomenieme už iba na to, že o štvrť roka neskôr Rusko napadlo Gruzínsko. A je to pravda, napadlo. Prípadne ešte to, že Rusko spôsobilo, že Južné Osetsko už Gruzínsko neovláda. Tak nás to naše médiá naučili.

A naučili nás tiež, že Gruzínsko sa vtedy ničoho zlého nedopustilo. A inak vlastne nič iné (podľa našich a západných liberálnych médií) nestojí za zmienku. Čistý príklad boja medzi dobrom a zlom.


Dočítajte tento článok zadarmo vytvorením účtu alebo sa prihláste.

Po kliknutí na tlačidlo Registrovať sa Vám bude na uvedenú e-mailovú adresu doručená správa s odkazom pre dokončenie procesu registrácie. Kliknutím na odkaz v zaslanej správe vyjadríte súhlas so Všeobecnými obchodnými podmienkami Prémiového Obsahu a potvrdíte, oboznámenie sa s Podmienkami k ochrane súkromia.